Indramning

Indramning Glostrup, Albertslund, Tåstrup, Hvidovre, Herlev, Frederiksberg

Indramning af alle slags

Hos Glarmester Per Drejer kan du få lavet alle former for indramninger. Vi har stor erfaring inden for området og vandt i 2003-2004 Danmarksmesterskaberne i indramning. Du er derfor sikret et kvalitetsfyldt resultat, uanset hvad du ønsker indrammet og hvordan. Ønsker du at få spejl i en gammel ramme, at få repareret en ødelagt ramme eller at få udskiftet glas i en betydningsfuld ramme står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe.

Et væld af services

Vi tilbyder hos Glarmester Per Drejer løsning af et væld af opgaver, og når det gælder rammer kan vi bl.a. hjælpe med følgende:

  • Vi indrammer
  • Vi opspænder broderier
  • Vi reparerer
  • Vi sælger plakater og reproduktioner
  • Vi sælger litografier
  • Vi har et stort udvalg af farvet passepartout

God service og godt humør

Vi prissætter i høj grad et godt samarbejde med kunden, og det betyder, at vi altid vægter god service og godt humør højt. Dette skal dog ikke komme i vejen for kvaliteten af vores indramning og reparation, og derfor er vi medlem af Glarmesterlauget, som er din garanti og sikkerhed for, at vores opgaver udføres så godt som muligt. Vi gennemgår altid den enkelte proces med kunden, og den endelige løsning er derfor et resultat af et samarbejde mellem os og kunden.

Kontakt os og hør mere

Fra vores hovedsæde på Håndværkerbakken 6 i Tåstrup hjælper vi i et større lokalt område omkring både Albertslund, Frederiksberg og Herlev men også ved Hvidovre og Roskilde. Du kan kontakte os på telefon 43 99 17 12 eller på mail pd@pdglas.dk. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare eventuelle spørgsmål, og her kan det samtidig aftales, hvordan din opgave løses mest optimalt. Vi kan også hjælpe dig med sandblæst glas og udskiftning af glas. Vi glæder os til at høre fra dig!