Sandblæsning

Sandblæsning, Sandblæst glasSandblæsning

Hos PD Glas tilbyder vi sandblæsning af glas, og det er kun fantasien som sætter begrænsningerne. Når vi sandblæser er det muligt at komme med helt egne ønsker og kreationer.

Dette er alt fra mønstre, symboler og ikoner til dekorationer på brusedøre, spejle og skillerumsglas. Sandblæst glas bruges i dag mest til de ovennævnte ting.

Forskellige former for sandblæst glas

Vi laver os en del ruder til erstatning af gamle trapperuder, entredørsruder og sandblæst ruder til vinduer i stueetagen, så forbipasserende ikke kan følge med i de daglige gøremål i hjemmet.

Vi laver mange opgaver, hvor der tages udgangspunkt i kundernes individuelle ønsker og behov. Du kan derfor helt selv bestemme, hvordan dit næste projekt skal udformes.

Vi står klar til at hjælpe dig med sandblæsning

Hvis du har lyst til at læse mere omkring sandblæst glas, kan du se vores brochure ved at klikke her.

Du er desuden velkommen til at kigge forbi vores forretning på Frederiksberg eller ringe til os på telefon 35 35 17 12, for at høre mere omkring mulighederne i sandblæst glas. Vores værksted er placeret i Taastrup, hvorfra vi udfører vidt forskellige opgaver, på allerbedste vis. Vores kompetencer ligger ligeså i reparation af rammer og udskiftning af glas.

Vores glarmester har tidligere løst opgaver for kunder i byer som Roskilde, Hvidovre, Albertslund, Glostrup og Herlev. Derfor står vi også klar til at løse den næste opgave for dig.

Sandblæsning Tåstrup, Roskilde, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Frederiksberg, Albertslund

Sandblæsning og Sandblæst glas