Sandblæsning

Sandblæsning, Sandblæst glasSandblæst glas

Hos PD Glas tilbyder vi sandblæst glas i alle afskygninger, og det er kun fantasien som sætter grænser. Når vi laver en sandblæsning er det muligt at komme med sine helt egne ønsker og kreationer.

Vi kan levere alt fra mønstre, symboler og ikoner til dekorationer på brusedøre, spejle og skillerumsglas. Sandblæst glas bruges i dag mest til de ovennævnte ting.

Praktisk og dekorativ sandblæsning

Mange ønsker et personligt præg i deres glas, hvilket gør sandblæsning utrolig populært. Det er ikke kun for at skabe et personligt præg på dine drikkeglas vi tilbyder sandblæsning af glas. Vi tilbyder også ruder til erstatning af gamle trapperuder og entredørsruder. Her er især ruder der har fået en sandblæsning til vinduer i stueetagen, så forbipasserende ikke kan følge med i de daglige gøremål i hjemmet meget populære.

Sandblæst glas efter dine ønsker

Vi kan hjælpe med alle former for sandblæst glas uanset formål. Vi laver mange opgaver, hvor der tages udgangspunkt i kundernes individuelle ønsker og behov indenfor sandblæsning. Du kan derfor helt selv bestemme, hvordan dit næste projekt skal udformes.

Mange års erfaring med sandblæsning

Vi har mange års erfaring med sandblæst glas. Gennem vores mange opgaver er der ingen grænse for hvad vi kan gøre for dig og dine ønsker. Vi har hjulpet folk med individuelle ønsker i et stort område. Albertslund, Frederiksberg, Herlev, Hvidovre, Roskilde og Taastrup er blot nogle af de byer hvor vi har lavet opgaver med sandblæsning og sandblæst glas.

Vil du vide mere om sandblæst glas?

En sandblæsning har mange mange muligheder. Faktisk flere end man tror, derfor har vi lavet en brochure, der giver et overblik over de mange muligheder der er med sandlæsning og sandblæst glas.

Hvis du har lyst til at læse mere omkring sandblæst glas eller sandblæsning generelt, kan du se vores brochure ved at klikke her.

Kontakt os gerne for sandblæsning

Du er desuden velkommen til at kigge forbi vores forretning på Frederiksberg eller ringe til os på telefon 35 35 17 12, for at høre mere omkring mulighederne i sandblæst glas eller sandblæsning generelt. Vores værksted er placeret i Taastrup, hvorfra vi udover sandblæsning, udfører vidt forskellige opgaver, på allerbedste vis. Vores kompetencer ligger ligeså i reparation af rammer og udskiftning af glas.

Vores glarmester har udover sandblæsning tidligere løst opgaver for kunder i byer som Roskilde, Hvidovre, Albertslund, Glostrup og Herlev. Derfor står vi også klar til at løse den næste opgave for dig.

Sandblæsning Tåstrup, Roskilde, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Frederiksberg, Albertslund

Sandblæsning og Sandblæst glas